Mijn eerste blog post – Marmercake | #glutenvrijsnoepen

Posted on Updated on

Donderdagavond stond ik na een rondje Vondelpark met een vriendin in mijn ren outfit in de supermarkt, met een gezonder maaltijd in ons mandje. Maar je kent het, na het eten komt de thee en dan moet je iets te snoepen hebben (om jezelf te belonen voor het rennen?!).

1 mintuut later staan we voor het koekjesschap en ik realiseerde me weer dat ik het zo heerlijk zou vinden om koekjes, stroopwafels of cake te kunnen eten, maar goed het hele vak schreeuw gluten, dus maar een chocoladereep gekocht.

Eenmaal thuis schoot me de cake mix van “Lieke is vrij van Gluten” weer te binnen en heb meteen 4 pakjes besteld (prijs 3,95).

Vandaag, zondagochtend in 10min 5 eieren & 1 pakje roomboter losgeklopt, vervolgens de mix eraan toegevoegd, als extra genieten tip, de helft van het beslag gemixt met cacaopoeder, 55min in de oven, slagroom geklopt, thee gezet & genieten maar.

Pas op, de gluten eters hebben niet door dat het glutenvrije cake is, dus het kan sneller opgaan dan je denkt, stukje voor jezelf verstoppen dus 😉

Lieke is vrijvan gluten | cake mix IMG_2895 IMG_2897 IMG_2896 IMG_2898 IMG_2901

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s